Veerponten en veerboten in Nederland


Pontjes in de Benelux




[starten] [zoeken] [historisch]
[nieuws] [pontje_vd_maand]
[type_veerpont] [lijst_pontjes] [fietstochten]
[zeer_klein] [privé_pontjes] [links] [contact]


Nieuws over veerponten in Nederland

Fotos gevraagd van (zeer) kleine pontjes

Datum: 2024.03.04

Uw webredacteur heeft interesse in veerponten. Daarbij horen de gewone ponten, die staan in de grote lijst. Maar daarnaast zijn er ook nog hele kleine pontjes, zogenaamde speelpontjes in een speeltuin of een pretpark. Niet echt pontjes, maar toch leuk om te bekijken.

Een trouwe gebruiker van deze website heeft met name interesse in deze kleine pontjes en levert vaak verrassende locaties op waar een (heel klein) pontje ligt. Al die kleine pontjes worden als het ware in een grote verzamelbak bij elkaar gezet, te zien onder het menu-item zeer kleine pontje

Het is een leuke bijkomstigheid van deze website. Maar helaas zijn er veel pontjes weliswaar bekend, maar ontbreken er nog fotos van. Daarom een oproep aan ieder die wellicht een foto heeft van een (heel klein) pontje. Stuur gerust een foto op om die op de website te plaatsen. Let op, het mogen alleen fotos zijn welke vrij van rechten mogen/kunnen worden geplaatst, dus door uzelf genomen, of met nadrukkelijke toestemming van de maker. Geen fotos van websites, website van een pretpark of iets dergelijks.